Dilluns, 22 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Fèlix Galimany vol fer créixer els socis de Covides i apostar per l’embotellat i la qualitat

El nou president de Covides diu que s’afronta el relleu amb tranquil·litat i que la continuïtat de la feina feta en defensa dels socis i la qualitat del producte final són alguns dels seus objectius.

Des del passat 28 de gener la Cooperativa Covides té nou Consell Rector, que encapçala com a president Fèlix Galimany. Després de 10 anys amb Joan Marcé al capdavant, els nous responsable de la cooperativa expliquen que volen donar continuïtat a la feina feta fins ara, amb una evolució positiva per continuar avançant.

Galimany explica que les cooperatives cada cop tenen més prestigi, i des del seu punt de vista és el millor sistema per treballar amb els recursos compartits i oferir un molt bon producte final. En aquest sentit, el nou president es mostrava satisfet i convençut que l’aposta per ser productors de vi i no només de raïm s’ha consolidat a la cooperativa.

Apuntava però una dificultat que és genèrica al món de la pagesia, i que és l’envelliment dels responsables de les explotacions. Per aquest motiu un dels objectius és continuar creixent en quan a socis per poder aprofitar al màxim la infraestructura de la cooperativa.

En aquests moments Covides té uns 600 socis, però bona part d’aquests són socis associats, que no es dediquen de manera exclusiva a la pagesia.

Galimnay apunta però, que per la Cooperativa tots els socis són iguals d’importants a l’hora de continuar apostant de manera seriosa per el producte final. Així s’està treballant en els productes ecològics de la línia Terra Terrae, en tenir certificació per exportar arreu, i per iniciar una línia de productes Premium.

Donar confiança al pagès i créixer en embotellat són les línies de treball principals de Galimany i el seu equip per aquests cinc any de mandat.

La seva voluntat seria, en acabar, que Covides hagi crescut en valor econòmic, sentimental i de qualitat de producte. Per això continuaran treballant per tal que els socis i les explotacions de la cooperativa es guanyin la vida, qualificar i prestigiar la feina del pagès i donar-los el màxim de suport en la seva feina del dia a dia.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

22:45
40 hectàrees
Converses
23:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, dissabte
23:30
El reportatge
Recorregut per la Vilafranca del 14 d'abril

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: