Dilluns, 22 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Banc de Temps de Vilafranca proposa una activitat per posar ordre a casa

El Banc de Temps de Vilafranca proposa per aquest mes, una xerrada amb el nom «Com posar ordre a la casa vital». L’activitat és dinamitzada pels propis participants i tindrà lloc a l’Escorxador.

«Com posar ordre a la casa vital» tindrà lloc el dilluns 18 de febrer, a partir de les 7 de la tarda. Anirà a càrrec d’Anna Calpe, participant del Banc de Temps i especialitzada en temes d’ordenació de la llar, tendència sorgida als EEUU i adreçada a controlar el propi entorn i, en definitiva, la pròpia vida. La idea és fer del propi espai, temps i vida, un millor lloc per viure, treballar i ser feliç.

L’activitat és oberta a tothom. Les persones que no siguin membres del Banc del Temps de Vilafranca hauran d’aportar un aliment que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.

Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació, a la Fassina, trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i l’Ajuntament de Vilafranca.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
22:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar
22:45
40 hectàrees
Converses

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: