Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Temps de Vilafranca proposa una activitat per posar ordre a casa

El Banc de Temps de Vilafranca proposa per aquest mes, una xerrada amb el nom «Com posar ordre a la casa vital». L’activitat és dinamitzada pels propis participants i tindrà lloc a l’Escorxador.

«Com posar ordre a la casa vital» tindrà lloc el dilluns 18 de febrer, a partir de les 7 de la tarda. Anirà a càrrec d’Anna Calpe, participant del Banc de Temps i especialitzada en temes d’ordenació de la llar, tendència sorgida als EEUU i adreçada a controlar el propi entorn i, en definitiva, la pròpia vida. La idea és fer del propi espai, temps i vida, un millor lloc per viure, treballar i ser feliç.

L’activitat és oberta a tothom. Les persones que no siguin membres del Banc del Temps de Vilafranca hauran d’aportar un aliment que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.

Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació, a la Fassina, trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i l’Ajuntament de Vilafranca.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: