Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Banc de Temps de Vilafranca recull 100 quilos d’aliments pel rebost solidari

El Banc de Temps de Vilafranca recull 100 quilos d’aliments pel rebost solidari

El Rebost Solidari de l’associació Ressò és una realitat gràcies al treball de persones que treballen en la distribució d’aliments a famílies necessitades derivades de Serveis Socials.

Per a tal fi organitza ocasionalment recaptes populars on es mobilitza la participació ciutadana. El Banc de Temps de Vilafranca col·labora amb aquesta iniciativa, fent recol·lecta d’aliments com a moneda de canvi davant aquelles persones que participen en les xerrades i tallers del Banc de Temps però que no hi estan inscrites.
L’any 2017 el Banc de Temps va recollir un poc més de 89 quilos d’aliments en el marc de 12 activitats organitzades, i en el decurs del primer trimestre de l’any 2018 se n’han recollit 18 més durant les 5 activitats programades. A partir del mes d’octubre tindran lloc les properes activitats i serà una nova oportunitat de fer nous recaptes d’aliments.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i el mateix Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: