Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Banc de Temps i la biblioteca Torras i Bages col·laboren per difondre aquest servei

El Banc de Temps i la biblioteca Torras i Bages col·laboren per difondre aquest servei

La voluntat és aprofitar l’espai de la Biblioteca per promocionar el Banc del Temps de Vilafranca, els serveis que ofereix i com s’hi pot participar.

En el Banc de Temps es fomenten noves formes de convivència i relació basades en la participació, l’intercanvi i les xarxes de cooperació. Es tracta d’un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones, que pren el temps com a unitat de valor i de canvi.
La primera activitat duta a terme a la biblioteca va tenir lloc el dia 4 d’abril, amb la Xerrada “Disposes de Temps?”. Va anar a càrrec de Gemma Bertran i Anna Carbonell, gestora i responsable del Banc de Temps de Vilafranca. En aquesta xerrada es va explicar el funcionament del Banc de Temps i qui pot formar-ne part. A més, es va comptar amb persones que formen part d’aquest servei les quals van dinamitzar la sessió amb un petit simulacre d’intercanvi.
Les següents activitats fruit d’aquesta col·laboració tenen a veure amb la possibilitat que els usuaris del Banc de Temps puguin exposar els seus treballs i col·leccions a l’espai Fet x Mi de la biblioteca. Les primeres exposicions van mostrar les creacions de l’Anit, pseudònim de Tina Fernàndez, amb material de rebuig, i les de l’Arivor, pseudònim de Montse Rovira, amb paper de diari. Les properes, en el mes de juny, mostraran bosses de mà confeccionades amb texans vells, productes d’un taller dinamitzat per Beatrice Moucheron que va tenir lloc el passat mes d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: