Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diana Riba presenta el llibre de Raül Romeva ‘Esperança i llibertat’

Raül Romeva sempre s’ha plantejat la presó com una eina política i un camí que estem fent tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya

Durant més d’un any de presó, l’exconseller Raül Romeva ha tingut temps per escriure un llibre i posar sobre paper els seus pensament amb valors com l’esperança i la llibertat. L’encarregada de presentar el llibre ha estat la portaveu de l’Associació Catalana pels Drets Civils, candidata d’ERC al Parlament Europeu i parella del mateix Romeva, Diana Riba. Riba explicava que Raül Romeva sempre s’ha plantejat la presó com una eina política i un camí que estem fent tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya. És una oportunitat, diu, per demostrar a l’Estat Espanyol que la política mai no es pot resoldre al poder judicial. Des de que està ingressat a presó, Romeva ha pogut fer molta reflexió política sobre la lluita no violenta i el pacifisme.

En referència al judici del procés que s’està celebrant aquests dies a Madrid, les principals reflexions que fan es que per fi s’acaba la presó preventiva.

Saben que és un judici molt llarg però els imputats estan molt actius, forts i concentrats per afrontar-ho.

L’acte de presentació del llibre ‘Esperança i Llibertat’ va tenir lloc aquest dijous al vespre a l’Escorxador de Vilafranca i estava organitzat pel Comitè Llibertat Vilafranca amb la col·laboració de la llibreria La Cultural i conduït per la periodista Cati Morell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: