Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte a la tarda es donarà a conèixer el nom del nou espai jove de Vilafranca

Aquest dissabte, a les 5 de la tarda, es donarà a conèixer quin ha estat el nom escollit.

Després de la campanya realitzada a finals de l’any passat “Posem nom al nou espai jove”, mitjançant la qual es convidava als i les joves a votar quin és el nom que més els agradava per al nou equipament juvenil. Aquest dissabte, a les 5 de la tarda, es donarà a conèixer quin ha estat el nom escollit. Amb aquesta finalitat, s’ha organitzat una activitat oberta a tots els i les joves de la vila anomenada “Descobreix el nom de l’espai jove”.
Les quatre propostes de nom a escollir eren La Pelegrina, la Nau, l’Eix i JoEnEx (l’acrònim de Joves En Expansió). Aquestes propostes van sorgir a partir de dos tallers creatius amb joves que es van realitzar durant l’estiu, i finalment es van portar a votació popular a través de catorze urnes instal·lades en els diferents centres educatius de la vila i en diversos equipaments municipals.
La campanya també oferia l’opció de fer el vot en línia que va estar activa durant sis setmanes, del 5 de novembre al 14 de desembre.
Finalment, el passat 22 de desembre va tenir lloc el recompte dels vots, que es va fer amb la participació dels i les joves del Grup Motor de Joves, el grup obert de joves que han participat en el procés participatiu de disseny de l’equipament des de l’inici del projecte.
Un cop realitzat el recompte, des de la regidoria de Joventut s’està treballant amb representants d’aquest Grup Motor de Joves l’activitat Descobreix el nom de l’espai jove.
L’acte, que se celebra aquest dissabte a la tarda, tindrà un caràcter festiu i es realitzarà al mateix espai jove, a l’edifici de l’antic mercat de La Pelegrina. Començarà a les cinc i es preveu que finalitzi pels volts de les 7 de la tarda.
En primer lloc es realitzaran uns jocs grupals on podran participar totes les persones assistents, l’objectiu dels quals serà anar resolent una sèrie d’enigmes i preguntes relacionades amb el projecte de construcció del nou espai jove. Quan tots els grups aconsegueixin resoldre els enigmes, tindran la clau per descobrir el nom i serà en aquest moment quan els representants del Grup Motor de Joves donaran a conèixer el nom més votat. A continuació, l’activitat clourà amb l’actuació de les PD Parpel’s i també hi haurà portes obertes per visitar l’equipament per tots aquells joves que no el coneguin.
També es comptarà amb la participació dels grups de joves dels esplais MIV i GEP, i de l’Agrupament Escolta Pere II i Santa Maria de Foix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: