Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Winebs prepara la tercera edició de Fem un tast de vins, proposta adreçada al públic en general

Els 22 alumnes del postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles organitzen una fira per presentar producte que és avaluat per el púbic que hi assisteix i valorar la seva presentació.

Des del mes d’octubre un total de 22 alumnes estan cursant el post grau de gestió d’empreses vitivinícoles a la Winebs, i en aquest marc s’organitza per tercer any l’activitat «Fem un tast de vins». Com explica la directora de l’escola, Ester Garcia es tracta d’una activitat que serveix als alumnes per posar en pràctica el que han aprés en el quadrimestre; i presenten en una simulació d’una fira el seu producte als consumidors. És una activitat gratuïta que es durà a terme a les instal·lacions de l’Enològica el proper 2 de febrer al matí. Cal això sí fer inscripció prèvia a la web de la Wine Business School.
Des de l’escola es remarca que per participar de l’activitat no cal ser experts, ja que precisament el que es busca és recollir opinions i suggeriments d’un públic ampli i divers, ja que tothom té opinió sobre els vins que tasta. Garcia recordava per exemple que en el darrer any, d’entre les diferents propostes que feien els alumnes una d’elles s’ha acabat comercialitzant.
Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort, posava l’accent en que aquest postgrau, amb una participació cada curs de més d’una vintena d’alumnes que reben 900 hores de formació avalades per dues universitats, la Universitat de Vic i la Rovira i Virgili, és un clar exemple de la importància de l’oferta formativa que es va apostar per fer a la Enològica.
Des de 2016 han passat per les seves instal·lacions, ja sigui a la Winebs o a l’Escola d’Enoturisme, més de 2.100 alumnes.
El primer any van participar de Fem un tast de vins 65 persones, i l’any passat van ser-ne 75. Des de la direcció de l’escola esperen que en aquesta edició es mantingui aquest nombre de participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: