Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola reclamen el compliment d’acords i assisteixen al ple

Treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola reclamen el compliment d’acords i assisteixen al ple

Gairebé tota la plantilla de treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola omplien el saló de sessions de l’edifici consistorial aquest dimarts al vespre, durant la sessió ordinària de ple.

Amb la seva assistència al plenari, els treballadors expressaven la seva “determinació i unitat en reclamar al govern municipal el compliment dels acords laborals pactats”.

Els treballadors reclamen el compliment dels acords presos en el conveni col·lectiu del personal laboral i en l’ acord de condicions dels funcionaris, en especial menció, a la Disposició addicional primera que fa referència a recuperar condicions laborals que la normativa estatal va eliminar. Els treballadors defensen que s’ha de complir aquesta disposició atès que la llei ara permet restablir aquestes condicions.

Els treballadors van seguir amb especial atenció el torn de precs i preguntes quan govern i oposició debatien sobre el conflicte laboral obert a l’Ajuntament. En els propers dies els treballadors preveuen mantenir una assemblea per a valorar la posició del govern municipal, per així traslladar-li una resposta i avaluar les possibles vies d’actuació per a garantir que els acords es respecten.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: