Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca recapta 2.000 € amb la venda dels escuts solidaris #pels valents

La Policia Local de Vilafranca recapta 2.000 € amb la venda dels escuts solidaris #pels valents

S’han esgotat el 500 escuts solidaris amb el lema #pelsvalents que el cos de la Policia Local va posar a la venda coincidint amb les Fires de Maig de l’any passat.

Diversos cossos de Policia Local de Catalunya es van implicar activament en una campanya per ajudar a fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. La idea va ser personalitzar l’escut del cos policial i crear-ne un “pels valents” – lema de la campanya llançada per l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la Fundació FC Barcelona per finançar el projecte – per regalar-lo a les persones que fessin una donació per al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.
La Policia Local de Vilafranca va iniciar la seva campanya el passat mes de maig, “venent” els escuts durant les Fires de Maig, a la seva seu al c/ Pati del Gall, i a l’entrada de l’Ajuntament. Els escuts solidaris es regalen a canvi d’una donació mínima de 4 euros a la seu de les Policies Locals i en alguns comerços de les seves localitats.
Amb la venda d’aquests primers 500 escuts solidaris, la Policia Local de Vilafranca ha recaptat 2.000 euros, que seran aportats al SJD Pediatric
Cancer Center Barcelona. En breu, la Policia Local posarà a disposició una
nova remesa d’escuts solidaris perquè la ciutadania que ho vulgui fer pugui
adquirir-los i fer el donatiu corresponent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: