Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació L’Espiga rep 3.000€ de Ford Nicolàs que destinarà a equipament de la residència

El concessionari Nicolàs lliura un xec de 3.000 euros a la Fundació L’Espiga per millorar l’equipament de la residència del carrer Graupera.

A través d’una iniciativa solidària promoguda per Ford Espanya, el concessionari Nicolàs ha aconseguit recaptar de moment 3.000€ que van ser lliurats en un xec aquest dimarts a la Fundació L’Espiga.
Els diners serviran per comprar un salva-escales per a la residència que té la fundació al carrer Graupera de Vilafranca, com explica la directora de L’Espiga Montse Roca.

L’acte de lliurament del xec ha tingut lloc a les instal·lacions del concessionari a Vilafranca amb la presència d’usuaris i usuàries de la Fundació L’Espiga, l’alcalde de Vilafranca i el regidor de Benestar Social.
El gerent de Nicolàs, Germán Doncel, explica com funciona la iniciativa solidària i destaca que encara hi ha temps per recollir més diners fins a finals de maig.

Per la seva part, l’alcalde de Vilafranca i president de la Fundació L’Espiga Pere Regull destaca la importància que existeixin iniciatives com aquesta en què les empreses de la vila col·laboren amb les entitats socials.

El lliurament s’ha fet ara per poder adquirir el salva-escales i, quan acabi la campanya, es farà un segon lliurament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: