Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa 10K supera la xifra dels 800 inscrits a falta de tres setmanes per la celebració

El ritme d’inscripcions de la Cursa 10K és alt i ja s’ha superat la barrera de les 800 quan encara queden més de tres setmanes per a la celebració de la cursa.

La 10K es correrà enguany el proper dia 27 i, com és habitual en les darreres edicions, l’organització marca un màxim de 1.500 participants en aquesta cita atlètica que ja és un clàssic del panorama vilafranquí i català.

La xifra màxima de participació obliga a les persones que volen prendre part a la carrera a registrar-s’hi de manera anticipada i és per aquest motiu que en els últims dies el ritme d’inscripcions ha augmentat de manera significativa.

Una de les novetats de la cita d’aquest 2019 serà el canvi de perfil del circuit que serà més pla que el de les últimes edicions el que contribuirà a millorar el ritme dels corredors i, per tant, les marques que es puguin registrar. Per altra banda, també hi haurà modificacions en la mini 10K que amplia el seu recorregut en 2 quilòmetres.

La mini 10K tornarà a tenir un marcat caràcter solidari i com passa cada any, els participants faran una aportació de 2 euros que es destinarà a una entitat de caràcter social.

En aquesta edició l’entitat beneficiària serà Pediatria Alt Penedès-Garraf i, més en concret, el seu programa Infadimed

que treballa pel foment de la bona alimentació entre els nens i nenes de les escoles per a tractar de reduir el progressiu impacte de l’obesitat infantil en

el conjunt de la societat. El responsable del programa, Jordi Fernández, parlava de la seva creixent implantació

Infadimed, acrònim d’Infància-Dieta Mediterrània, va ser una iniciativa que va sorgir a Vilafranca el 2011 i, des d’aleshores, la seva importància en el conjunt de la ciutat, de la comarca i del país no ha parat de créixer. El fet de prevenir un problema de salut cada cop més evident a la societat del segle XXI com el de l’obesitat infantil ha estat el motiu que ha portat els organitzadors, Fondistes Penedès i Ajuntament de Vilafranca, a triar Pediatria Alt-Penedès i l’Infadimed. L’alcalde Pere Regull en parlava

La cursa 10K i la mini 10 K tornaran a convertir Vilafranca en la capital atlètica catalana el dia 27.

 

 

10K

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: