Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Sant Sadurní ha donat a conèixer els sis primers membres de la llista

La periodista, Arantxa Fernández, encapçalarà una candidatura que aposta per un equip jove, heterogeni i molt vinculat als moviments socials i culturals del territori.

Per al proper mandat, la formació aposta per enfortir les propostes que ha estat treballant durant la vigent legislatura i fer-les realitat. Unes iniciatives que s’engloben en 4 eixos: justícia social, participació ciutadana, educació i equipaments. L’objectiu és reconvertir el model de poble actual per a fer-lo molt més transparent, proper i just. Aquesta és la segona vegada que la CUP Sant Sadurní es presenta a unes eleccions municipals. Al 2015, la formació va obtenir dos representants al consistori sadurninenc.

Junt amb Arantxa Fernández, es presenten, Jordi Pujol, David Marfil,

Carlota Carbó, Jaume Pujol i Consol Sàenz.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: