Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitza el programa “forma’t 2018”, de l’oficina jove de l’Alt Penedès

El programa ha comptat amb la participació de 17 joves de la comarca.

El programa està adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys, amb una baixa qualificació (perquè han abandonat prematurament el sistema educatiu) i que no estan treballant. Des d’octubre fins a desembre, els joves han participat en un procés educatiu personalitzat i grupal, tutelat pel personal de l’Oficina Jove, per explorar quins són els seus interessos i les seves motivacions i per orientar les seves trajectòries educatives i professionals en funció dels seus projectes vitals i professionals. També han rebut una formació professionalitzadora flexible, adaptada a les seves necessitats i orientada a desenvolupar les seves competències professionals, per tal que puguin millorar la seva ocupabilitat i/o reprendre els estudis.

Els joves que han participat en la 5a edició del programa “Forma’t” del Consell Comarcal de l’Alt Penedès són de diferents municipis de la comarca: Avinyonet del Penedès, la Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles de Foix i Vilafranca. En acabar el programa 1 jove ha començat un procés de recerca de feina, 3 han optat per treure’s l’ESO per a adults o preparar-se per a les proves d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà i 8 s’han apuntat a diferents cursos de formació professionalitzadora.

El dijous 13 de desembre, el president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, i el conseller comarcal de Joventut, Cèsar Herraiz, van lliurar els diplomes als 17 que han completat íntegrament el programa “Forma’t 2018”. Ambdós els van felicitar i van voler escoltar les seves opinions sobre l’experiència viscuda durant aquests mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: