Dijous, 18 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

16 joves en situació d’atur participen en la tercera edició del projecte “Forma’t”

L’Oficina Jove del Consell Comarcal ha seleccionat 16 joves d’entre 18 i 24 anys per participar en aquest projecte de formació professionalitzadora que facilitarà la seva inserció laboral i/o la reincorporació en el sistema educatiu.

Els participants en el projecte “Forma’t” resideixen en 9 municipis de la comarca i han estat derivats a través dels serveis municipals i comarcals de Joventut, Serveis Socials, Ocupació i habitatge.
Els joves que finalitzin amb èxit la formació, més de 300 hores, obtindran el certificat de competències en tecnologies de la informació i la comunicació i els carnets de carretó frontal i retràctil, d’apilador i de transpaleta. A més, participaran en un curs sobre el tractament adequat dels aliments en la indústria alimentària.
La formació es complementarà amb un mòdul sobre “Coneixement de l’entorn i inserció laboral” en el qual rebran orientació sobre el mercat de treball i la recerca de feina, l’autoempresa, l’accés a habitatge, salut, formació acadèmica i mobilitat internacional.
Un cop finalitzada la primera fase, el juliol de 2016, alguns joves s’insertaran laboralment i d’altres retornaran al sistema educatiu, en funció del full de ruta personal consensuat amb cadascú. A més, tots tindran un acompanyament individualitzat i grupal, per part de la tutora del Servei Comarcal de Joventut responsable del projecte i de la tècnica d’inserció, fins a finals de 2016.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:20
Futbol en directe
Vilafranca - Europa

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: