Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

16 joves en situació d’atur participen en la tercera edició del projecte “Forma’t”

L’Oficina Jove del Consell Comarcal ha seleccionat 16 joves d’entre 18 i 24 anys per participar en aquest projecte de formació professionalitzadora que facilitarà la seva inserció laboral i/o la reincorporació en el sistema educatiu.

Els participants en el projecte “Forma’t” resideixen en 9 municipis de la comarca i han estat derivats a través dels serveis municipals i comarcals de Joventut, Serveis Socials, Ocupació i habitatge.
Els joves que finalitzin amb èxit la formació, més de 300 hores, obtindran el certificat de competències en tecnologies de la informació i la comunicació i els carnets de carretó frontal i retràctil, d’apilador i de transpaleta. A més, participaran en un curs sobre el tractament adequat dels aliments en la indústria alimentària.
La formació es complementarà amb un mòdul sobre “Coneixement de l’entorn i inserció laboral” en el qual rebran orientació sobre el mercat de treball i la recerca de feina, l’autoempresa, l’accés a habitatge, salut, formació acadèmica i mobilitat internacional.
Un cop finalitzada la primera fase, el juliol de 2016, alguns joves s’insertaran laboralment i d’altres retornaran al sistema educatiu, en funció del full de ruta personal consensuat amb cadascú. A més, tots tindran un acompanyament individualitzat i grupal, per part de la tutora del Servei Comarcal de Joventut responsable del projecte i de la tècnica d’inserció, fins a finals de 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: