Diumenge, 25 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

15 joves en situació d’atur participen en la segona edició del projecte “Forma’t”

Aquesta segona edició del projecte “Forma’t” dóna continuïtat a la de 2014 i a les dues edicions del projecte “Fórmula jove” dels anys 2012 i 2013, dutes a terme pel Consell Comarcal i que van obtenir molt bons resultats.

Els joves seleccionats per participar en l’edició de 2015 del projecte “Forma’t” tenen entre 18 i 24 anys i estan en situació d’atur. Aquest any ha augmentat significativament el nombre de noies: l’any passat van ser 3 i enguany són 7, d’un total de 15 participants.

Els joves que finalitzin amb èxit les 62 hores de formació obtindran 6 titulacions oficials: el certificat de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, el certificat de manipulador d’aliments i els carnets de carretó frontal i retràctil, d’apilador i de transpaleta.

Les formacions professionalitzadores es complementaran amb un mòdul sobre “Coneixement de l’entorn i inserció laboral” en el qual rebran orientació sobre el mercat de treball i la recerca de feina, l’autoempresa, l’accés a habitatge, la formació acadèmica i la mobilitat internacional.

Com a novetat, aquest any s’ha programat una formació de coaching professional que té com a objectiu la millora de les aptituds personals orientades a l’accés al món laboral.

Aquest projecte es du a terme des del Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat, i en col·laboració amb els serveis municipals de Joventut de diversos ajuntaments de la comarca. De fet els joves participants han estat derivats a través dels serveis municipals i comarcals de Joventut, Serveis Social i Ocupació i Habitatge.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Un dia de rock
Programa de rock
01:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
02:00
Escolta això
Programa musical amb Joan González

Penedès Televisió

00:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
El taller de l'artista
Procés de creació artística

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: