Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

15 joves en situació d’atur participen en la segona edició del projecte “Forma’t”

Aquesta segona edició del projecte “Forma’t” dóna continuïtat a la de 2014 i a les dues edicions del projecte “Fórmula jove” dels anys 2012 i 2013, dutes a terme pel Consell Comarcal i que van obtenir molt bons resultats.

Els joves seleccionats per participar en l’edició de 2015 del projecte “Forma’t” tenen entre 18 i 24 anys i estan en situació d’atur. Aquest any ha augmentat significativament el nombre de noies: l’any passat van ser 3 i enguany són 7, d’un total de 15 participants.

Els joves que finalitzin amb èxit les 62 hores de formació obtindran 6 titulacions oficials: el certificat de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, el certificat de manipulador d’aliments i els carnets de carretó frontal i retràctil, d’apilador i de transpaleta.

Les formacions professionalitzadores es complementaran amb un mòdul sobre “Coneixement de l’entorn i inserció laboral” en el qual rebran orientació sobre el mercat de treball i la recerca de feina, l’autoempresa, l’accés a habitatge, la formació acadèmica i la mobilitat internacional.

Com a novetat, aquest any s’ha programat una formació de coaching professional que té com a objectiu la millora de les aptituds personals orientades a l’accés al món laboral.

Aquest projecte es du a terme des del Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat, i en col·laboració amb els serveis municipals de Joventut de diversos ajuntaments de la comarca. De fet els joves participants han estat derivats a través dels serveis municipals i comarcals de Joventut, Serveis Social i Ocupació i Habitatge.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: