Diumenge, 29 de Març de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fermí Fernàndez tornarà a representar el monòleg El sommelier a la cava fundacional de Nadal

A la cava l’octubre de 2014 va estrenar l’obra.

La reposició tindrà lloc el dissabte 9 de febrer a les vuit del vespre a la sala de pupitres del celler, situada a 20 metres sota terra, i les entrades ja son a la venda a través del web www.nadal.com. Després de la representació, l’actor Fermí Fernàndez compartirà una copa de cava amb tots els assistents.

El sommelier és monòleg d’humor negre escrit pel mateix Fermí Fernàndez, amb la col·laboració de l’escriptor i dramaturg Toni Orensanz i dirigit pel també actor Toni Albà, on el públic assisteix a una classe magistral del millor sommelier del món, Romano Lentini, que ha desenvolupat la seva capacitat olfactiva més enllà de la seva professió, fins al punt que l’ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat. Tot tastant un dels seus grans vins preferits, Lentini acaba confessant davant del públic els seus instints més íntims secretament guardats.

Des de l’estrena l’octubre de 2014 a Nadal, Fermí Fernàndez ha representat l’obra a desenes de teatres i cellers d’arreu del país. De fet, el novembre de 2015 l’actor ja va fer una reposició al celler Nadal.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: