Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els joves encausats per impedir la retirada de llaços grocs aniran a judici el 16 de gener

La Coordinadora Antirepressiva del Penedès convoca una concentració el mateix dia a les 11 del matí davant dels jutjats de Vilafranca per mostrar el suport als tres joves.

La Coordinadora Antirepressiva del Penedès vol mostrar el seu suport als joves i denunciar la impunitat amb que actuen els grups d’encaputxats que retiren llaços grocs i tota la simbologia per la llibertat dels presos i preses polítiques que es troben al seu pas.
A través d’un comunicat la Coordinadora recorda que el passat 26 de setembre un grup d’unes 30 persones encaputxades i amb la cara tapada es va passejar impunement per Vilafranca retirant tota la simbologia per la llibertat dels presos i preses polítiques que es trobaven al seu pas, tant en llocs públics com en propietats privades, impedint així el lliure exercici de la llibertat d’expressió de la ciutadania. En un moment determinat, a la plaça de la Vila, els tres joves vilafranquins acusats els van recriminar aquestes accions i van intentar impedir que retiressin una pancarta de la capella de Sant Joan.
Els tres joves vilafranquins van ser denunciats per part dels agressors i s’enfrontaven el 7 de novembre a un judici per delictes lleus de lesions i maltractament d’obra, i que finalment va quedar aplaçat, aquesta setmana els hi han notificat que el judici se celebrarà el pròxim 16 de gener als jutjats de Vilafranca a 2/4 de 12 del migdia.
Des de la Coordinadora Antirepressiva del Penedès donen tot el suport als tres joves vilafranquins i denuncien la impunitat amb que es passegen aquests grups feixistes i intolerants per les nostres viles. Demanen l’absolució dels joves vilafranquins i una condemna pels veritables agressors.
Finalment recorden que el pròxim dimecres 16 de gener es celebrarà el judici als jutjats de Vilafranca, i per això es convoca una concentració de suport a les tres persones afectades a les 11 del matí davant dels mateixos jutjats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: