Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adrià Domènech un dels jugadors destacats a la fase classificatòria de l’europeu sub18

El vilafranquí Adrià Domènech ha estat un dels jugadors més destacats del Joventut en la fase classificatòria de l’europeu sub18 de bàsquet.

Aquest Nadal s’ha estat disputant a les instal·lacions de l’Alqueria del Basket de València una de les quatre classificatòries de l’Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament per equips júnior. Les altres tres eliminatòries es faran a Munich, Kaunas i Belgrat.

A València hi competien equips de la talla del Barça, l’Estudiantes, o el València, a més del Badalona on hi milita el jove vilafranquí Adrià Domènech, que ha fet un paper destacat en el seu equip, sent titular en tots els partits amb un una mitjana de 5 rebots per partit i sent un dels màxims encistelladors del seu equip. El primer dia de competició va ser el 28 de desembre i el Joventut Badalona s’enfrontava a l’equip francès del Villeurbane, i el partit el van resoldre els catalans per 67 a 53. El segon dia de competició va ser l’endemà, amb dos partits. Al matí el Joventut va jugar contra els italians del Virtus de Bolonya, amb un partit molt ajustat que van acabar perdent per 76 a 73, i en el que l’Adrià Domènech va fer 16 punts. Per la tarda van jugar contra l’Estudiantes amb una clara victòria de 95 a 69. Malgrat tot el fet d’haver perdut un partit els va penalitzar i no van poder passar a la final. El dia 30 de desembre van disputar la plaça per el tercer i quart lloc contra els alemanys del Ludwigsburg, als que van guanyar per 80 a 84. Un partit on Adrià Domènech va marcar 12 punts i va recollir 8 rebots. De l’eliminatòria només es classificava el guanyador de la final, que va ser el València. 4 equips guanyaran l’anada a la final four, que tindrà lloc a Vitòria, i 4 equips més entraran per invitació, de manera que no es descarta encara que el Joventut de Badalona pugui acabar anant a la final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: