Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Unes 40 persones han participat en una jornada sobre finançament alternatiu a Vilafranca

La sessió anava a càrrec de Cisca Pons, consultora de finançament d’innovació d’ACCIÓ.

La jornada tenia lloc dijous al matí a les instal·lacions de l’Enològica i estava organitzada per l’agència per a la competitivitat i la innovació de la Generalitat, ACCIÓ, i el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca.

Les persones que volen fer créixer el seu negoci, sovint necessiten finançament per poder-lo continuar. Fins ara, el finançament més habitual han estat les entitats bancàries. Però la crisi i la concentració bancària, així com l’aterratge i consolidació de les noves tecnologies han creat un nou escenari en aquest sentit. Actualment existeixen fons de finançament alternatiu amb condicions també competitives i, a més, complementàries als bancs.
La delegada d’ACCIÓ a l’Alt Penedès, el Maresme i el Garraf, Cristina Fabián, explica que les empreses tenen necessitats diferents al llarg de la seva vida i han de poder trobar el mix de finançament que requereixen en cada cas.

Unes 40 persones, entre emprenedors, representants de petites i mitjanes empreses i start-ups, han participat en la sessió. El regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort comenta que l’interès per la jornada és un símptoma de l’activitat empresarial que hi ha a la comarca.

La sessió anava a càrrec de Cisca Pons, consultora de finançament d’innovació d’ACCIÓ.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Llegir per sentir
Literatura infantil i juvenil, amb Josep Maria Soler

Penedès Televisió

17:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
El contrapunt
Josep Ramon

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: