Diumenge, 24 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Unes 40 persones han participat en una jornada sobre finançament alternatiu a Vilafranca

La sessió anava a càrrec de Cisca Pons, consultora de finançament d’innovació d’ACCIÓ.

La jornada tenia lloc dijous al matí a les instal·lacions de l’Enològica i estava organitzada per l’agència per a la competitivitat i la innovació de la Generalitat, ACCIÓ, i el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca.

Les persones que volen fer créixer el seu negoci, sovint necessiten finançament per poder-lo continuar. Fins ara, el finançament més habitual han estat les entitats bancàries. Però la crisi i la concentració bancària, així com l’aterratge i consolidació de les noves tecnologies han creat un nou escenari en aquest sentit. Actualment existeixen fons de finançament alternatiu amb condicions també competitives i, a més, complementàries als bancs.
La delegada d’ACCIÓ a l’Alt Penedès, el Maresme i el Garraf, Cristina Fabián, explica que les empreses tenen necessitats diferents al llarg de la seva vida i han de poder trobar el mix de finançament que requereixen en cada cas.

Unes 40 persones, entre emprenedors, representants de petites i mitjanes empreses i start-ups, han participat en la sessió. El regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort comenta que l’interès per la jornada és un símptoma de l’activitat empresarial que hi ha a la comarca.

La sessió anava a càrrec de Cisca Pons, consultora de finançament d’innovació d’ACCIÓ.

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

03:45
Programa sindical
Radiografia de les desigualtats socials
04:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
04:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: