Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 40 persones han participat en una jornada sobre finançament alternatiu a Vilafranca

La sessió anava a càrrec de Cisca Pons, consultora de finançament d’innovació d’ACCIÓ.

La jornada tenia lloc dijous al matí a les instal·lacions de l’Enològica i estava organitzada per l’agència per a la competitivitat i la innovació de la Generalitat, ACCIÓ, i el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca.

Les persones que volen fer créixer el seu negoci, sovint necessiten finançament per poder-lo continuar. Fins ara, el finançament més habitual han estat les entitats bancàries. Però la crisi i la concentració bancària, així com l’aterratge i consolidació de les noves tecnologies han creat un nou escenari en aquest sentit. Actualment existeixen fons de finançament alternatiu amb condicions també competitives i, a més, complementàries als bancs.
La delegada d’ACCIÓ a l’Alt Penedès, el Maresme i el Garraf, Cristina Fabián, explica que les empreses tenen necessitats diferents al llarg de la seva vida i han de poder trobar el mix de finançament que requereixen en cada cas.

Unes 40 persones, entre emprenedors, representants de petites i mitjanes empreses i start-ups, han participat en la sessió. El regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort comenta que l’interès per la jornada és un símptoma de l’activitat empresarial que hi ha a la comarca.

La sessió anava a càrrec de Cisca Pons, consultora de finançament d’innovació d’ACCIÓ.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: