Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Unes 40 persones han participat en una jornada sobre finançament alternatiu a Vilafranca

La sessió anava a càrrec de Cisca Pons, consultora de finançament d’innovació d’ACCIÓ.

La jornada tenia lloc dijous al matí a les instal·lacions de l’Enològica i estava organitzada per l’agència per a la competitivitat i la innovació de la Generalitat, ACCIÓ, i el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca.

Les persones que volen fer créixer el seu negoci, sovint necessiten finançament per poder-lo continuar. Fins ara, el finançament més habitual han estat les entitats bancàries. Però la crisi i la concentració bancària, així com l’aterratge i consolidació de les noves tecnologies han creat un nou escenari en aquest sentit. Actualment existeixen fons de finançament alternatiu amb condicions també competitives i, a més, complementàries als bancs.
La delegada d’ACCIÓ a l’Alt Penedès, el Maresme i el Garraf, Cristina Fabián, explica que les empreses tenen necessitats diferents al llarg de la seva vida i han de poder trobar el mix de finançament que requereixen en cada cas.

Unes 40 persones, entre emprenedors, representants de petites i mitjanes empreses i start-ups, han participat en la sessió. El regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort comenta que l’interès per la jornada és un símptoma de l’activitat empresarial que hi ha a la comarca.

La sessió anava a càrrec de Cisca Pons, consultora de finançament d’innovació d’ACCIÓ.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

16:30
Esport comarcal
Les Cabanyes - San Lorenzo
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: