Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Recta final per als treballs del nou vial peatonal entre l’Arboçar i l’Arboçar de Baix

Recta final per als treballs del nou vial peatonal entre l’Arboçar i l’Arboçar de Baix

L’actuació, que afronta ara la seva recta final, servirà per millorar la seguretat i la connexió entre aquests dos nuclis del municipi d’Avinyonet.

Les obres de la nova connexió peatonal que comunicarà l’Arboçar amb l’Arboçar de Baix inicien la seva recta final, amb els treballs d’encimentat del vial, que es duen a terme a l’inici d’aquesta setmana, i la ubicació de noves barreres de separació amb la carretera principal de formigó.
Aquests treballs, que s’ampliaran amb la pavimentació completa dels carrers de l’Arboçar de Baix, tenen un cost total de 142.232 € i es sufragaran entre la Diputació, via subvenció, i amb fons propis de l’Ajuntament.
Aquesta connexió, llargament reclamada pels arboçarencs, servirà per incrementar la seguretat dels vianants del poble alhora que permetrà gaudir d’un agradable passeig enmig de vinyes. El nou vial, que s’inspira en el que actualment comunica les Gunyoles amb Avinyó Nou, gaudirà d’il·luminació pròpia una conducció especial per al cablejat de la fibra òptica.
La pluja de les darreres setmanes ha endarrerit les tasques de pavimentació del vial, malgrat que els operaris treballen a bon ritme per poder gaudir d’aquesta instal·lació abans de final d’any. Properament es completarà la instal·lació elèctrica i la seva connexió, a més de les obres previstes a l’Arboçar de Baix, on es renovarà completament el paviment dels carrers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: