Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde s’acosta a les residències de gent gran de Vilafranca per felicitar-los les festes

Pere Regull i la resta d’autoritats fan habitualment aquesta visita als centres per a gent gran en unes dates senyalades com aquestes, per felicitar-los les festes.

Com és habitual en aquestes dates, Pere Regull acompanyat de membres de la comissió de la gent gran i el regidor de Gent Gran Raimon Gusi, s’ha acostat a diferents residències de la vila per tal desitjar bones festes als seus usuaris.
Dijous al matí, es van acostar fins a la llar Josefina Mata, el centre de Dia de la Generalitat i la Residència Inglada Via. Aquí, després de ser rebuts per els seus responsables, l’alcalde, el regidor i els membres de la comissió de la gent gran van visitar les diferents dependències del centre que ja estaven guarnides amb elements nadalencs. Van poder compartir amb alguns dels usuaris una copa de cava, i comentar amb tots ells com encaren aquestes dates.
La setmana passada ja van visitar algunes de les residències i llars que hi ha a Vilafranca, per compartir amb la gent gran de la vila que es troba en aquests centres l’ambient d’aquestes festes i recollir també quines son les seves sensacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: