Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP posa en valor la fiscalització del govern en la gestió dels pisos del carrer Migdia

Remarquen que el que es posa en coneixement davant l’Oficina Antifrau de la Generalitat és l’expedient de construcció dels pisos per part de l’equip de govern.

Recorden que una de les tasques de l’oposició és la de control del govern. Des de la CUP de Vilafranca indiquen que des del govern vilafranquí, i concretament l’alcalde Pere Regull amb les seves declaracions a la premsa de la setmana passada, ha intentat confondre a la població de Vilafranca. En aquest sentit, la CUP aclareix que el que van fer va ser posar en coneixement de l’Oficina Antifrau la gestió dels pisos del carrer Migdia per part del govern, i que en cap cas van referir-se a la Fundació Amàlia Soler o a la seva activitat.

Marcel Martínez pregunta al govern què haurien fet ells en la seva situació.

Els cupaires fan una crida a la calma i recorden que l’Oficina Antifrau és un organisme públic de la Generalitat que vetlla per la bona gestió de totes les administracions i que l’únic que farà és un informe jurídic que remetrà a les dues parts.

Igualment, afirmen que aquest és un procediment habitual i de normalitat democràtica. Només en el cas que la gestió hagi estat irregular es trametrà aquest informe a instàncies judicials.

La formació remarca que la seva responsabilitat i compromís com a caps de l’oposició i amb la ciutadania, és la de controlar el govern i les instàncies de poder i que aquesta fiscalització és un element bàsic i preceptiu en qualsevol sistema democràtic. Insisteixen que, per moltes desqualificacions que rebin per part de l’equip de govern, seguiran exercint aquesta tasca.

 

 

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: