Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cobla Catalana dels Sons Essencials presenta els seu nou disc a l’Auditori de Vilafranca

En el darrer CD ofereixen sensacions de quotidianitat i entomen el repte d’afegir moviment.

Si són flors, floriran’ és el nom del nou disc de la Cobla Catalana dels Sons Essencials que la formació va presentar el passat diumenge a l’Auditori Municipal. Aquest és el quart treball del músic Marcel Caselles i la Cobla Catalana dels Sons Essencials i és la culminació de tota la feina feta en els darrers anys. En ell, per fi, han trobat el que buscaven quan es van aventurar amb el primer dels seus discos. En el darrer CD ofereixen sensacions de quotidianitat i entomen el repte d’afegir moviment.

Segons Caselles, aquest disc és més reivindicatiu que els anteriors ja que ha estat creat en un moment de convulsió social.

Durant el concert es va poder viure la fusió de la música catalana i els seus sons explorant tímbriques que traspassen el sentit del temps i l’espai. Instruments de cobla amb percussions ètniques, veu i molta improvisació.

En aquesta ocasió especial, la formació presentava a Vilafranca el seu nou treball discogràfic, en primícia i amb la col·laboració especial de l’EMM M. Dolors Calvet, el bateria Ricard Parera, Ivó Jordà a la gralla i els balladors del Joaquim Ruyra de Blanes. Una proposta que es troba entre el folk i el world music amb cançons d’amor, lluita i compromís. Un punt de vista sobre la vida mateixa que vol deixar ben clar que les coses petites poden arribar a ser molt grans.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: