Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es preparen diverses activitats de Nadal en el marc del projecte Activa’t! Tu pots!

Es preparen diverses activitats de Nadal en el marc del projecte Activa’t! Tu pots!

S’ha preparat un bingo solidari contra el càncer, a benefici de la Marató de TV3, i un dinar de Nadal.

Per aquest mes de desembre el projecte Activa’t! Tu pots!, creat des dels Serveis de la Dependència i els Serveis d’Atenció Domiciliària dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, organitza activitats extraordinàries amb motiu de les festes de Nadal. Aquestes activitats són,
per una banda, el Bingo Solidari contra el Càncer, dimecres dia 12 de
desembre, a les 5 de la tarda, organitzat conjuntament amb el Casal de la Gent Gran de l’Espirall, en suport a la Marató de TV3. I, per altra banda, el dilluns 17 de desembre celebren el Dinar de Nadal 2018 amb la participació del regidor de Benestar Social, Ramon Zaballa.
Activa’t! Tu pots! és un espai grupal dirigit a persones amb diversitat funcional menors de 65 anys amb situació de salut fràgil i alhora amb necessitat de realitzar activitats i relacionar-se amb persones de la vila.
Aquest espai grupal té com a finalitat promoure el benestar físic, mental i social dels participants per així oferir elements que facilitin poder combatre la solitud i adquirir més autonomia personal.
L’espai de trobada és el Casal de la Gent Gran de l’Espirall, al carrer Gelida 15, de Vilafranca. Tots els dilluns el grup es reuneix per compartir experiències i actuar com a grup d’ajuda mútua i s’organitzen activitats ludico-formatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: