Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patge Raimon obre aquest Nadal la seva fàbrica de joguines perquè els nens la puguin visitar

És una iniciativa que vol sumar-se a les ja existents per omplir de més contingut festiu i tradicionals les dates nadalenques.

L’Ajuntament de Vilafranca presentava dimarts aquesta nova proposta per dotar de nous continguts les festes de Nadal. Es tracta de la Fàbrica de Joguines del patge Raimon, un projecte adreçat als més menuts de la casa. La presentació en roda de premsa ha anat a càrrec de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que estava acompanyat dels regidors de Promoció Econòmica i del Cultura, Joan Manel Montfort i Raimon Gusi.
Gusi ha explicat que aquesta nova proposta s’emmarca en la campanya Temps de Nadal a Vilafranca, i vol ser també una eina per ajudar a fer més visible l’aspecte tradicional d’aquestes festes.
El regidor de Cultura recordava que la inauguració de l’exposició de pessebres el dia 5 de desembre marcarà l’inici de les festes de Nadal a la vila.
Joan Manel Montfort per la seva banda explicava en què consistirà el nou projecte de la Fàbrica de Joguines del patge Raimon. El regidor de Promoció Econòmica ha recordat l’esforç que s’ha fet en els darrers anys per incorporar nous continguts a les festes de Nadal, com ara la pista de gel, la Fira de Santa Llúcia, els pessebres i el màpping. Ara amb aquesta nova proposta es potencia la figura del patge Raimon.
Els més menuts podran conèixer doncs la casa del patge, situada en una nau patrimonial del carrer del Comerç. El que passi a dins és sorpresa, però Montfort avançava que serà impactant, perquè hi passaran moltes coses. Les dates de funcionament de l’activitat seran els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener les tardes de 5 a 8. La recollida de cartes als barris es manté, però en horari de matí. Serà llavors el moment de lliurar les cartes i fer-se fotos amb el patge Raimon. A les visites a la Fàbrica el patge tindrà feina, estarà treballant i no se’l podrà molestar.
Finalment, Pere Regull ha comentat que les festes de Nadal tenen un component econòmic indiscutible i és bo que mantinguin aquesta repercussió, però aquesta iniciativa vol potenciar el vessant romàntic i tradicional d’aquestes dates.
L’alcalde ha afirmat que aquest nou projecte vol fer encara Vilafranca més atractiva en aquestes dates.
Des de l’Ajuntament s’està estudiant un sistema d’accés, l’entrada serà gratuïta, per gestionar-ho de la millor manera possible i sense col·lapses per tal que hi passi el major nombre d’infants possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: