Divendres, 25 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert de Nadal solidari amb la Marató

L’escola de música i el grup de diversitat funcional ‘Activa’t, tu pots’, oferiran un concert de Nadal solidari amb la Marató de TV3.

El proper divendres 1 de desembre tindrà lloc a Vilafranca un concert de Nadal Solidari amb la Marató de TV3. El concert anirà a càrrec del Grup de Ministrers i l’Orquestra de corda de l’escola municipal de música M. Dolors Calvet, amb la col·laboració del grup de diversitat funcional ‘Activa’t, tu pots’.

El concert es farà en el marc de la Fira de Santa Llúcia, a la rambla de Nostra Senyora, concretament davant del Fòrum Berger Balaguer, a partir de les sis de la tarda.

En el decurs del concert, es repartiran llacets entre les persones de públic per col·laborar amb la Marató d’aquest any, que destinarà els fons recaptats a la investigació sobre les malalties infeccioses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: