Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Cultura assumeix la gestió dels concerts de clàssica

El Servei de Cultura assumeix la gestió dels concerts de música clàssica, després que l’Orquestra de Cambra del Penedès hagi patit un problema intern.

La programació de concerts de música clàssica d’aquesta temporada s’ha pogut mantenir malgrat que l’Orquestra de Cambra del Penedès ha patit un problema intern que la feia perillar. El cap del Servei de Cultura Àngel Hom explicava aquest diumenge, poc abans del concert ‘Les 4 estacions de Vivaldi’, que l’Ajuntament va decidir arribar a un acord amb els músics de la formació per poder mantenir la programació de concerts prevista.

Hom parla de desacords entre músics i la direcció de l’orquestra que condicionaven la programació ja pactada i explica que els músics es van adreçar directament al Servei de Cultura per mirar de trobar una solució.

L’OCP, creada el 2012 a partir de l’Ensemble Conjunt XXI!, va ser concebuda des dels seus inicis com una orquestra professional amb seu estable a l’Auditori Municipal de Vilafranca, del qual n’era la formació resident.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: