Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa major de Vilafranca 2019 ja té administradors

Sara Baeza, Josep Batet, Guillem Codorniu, Jonathan Moreno i Laura Pascual són els administradors de la festa major 2019

El quintet va ser presentat aquest dilluns a la tarda a la sala Pau Boada de l’Ajuntament de Vilafranca. Els cinc administradors i administradores estaven acompanyats per l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i el regidor de Cultura Raimon Gusi, qui va ser l’encarregat de presentar-los.

Els responsables de la festa major de Vilafranca 2019 són Sara Baeza, Josep Batet, Guillem Codorniu, Jonathan Moreno i Laura Pascual: un quintet jove i amb vinculació amb diferents balls de la festa.
La Laura Pascual Albertí té 30 anys i viu a Sant Julià. És llicenciada en Comunicació Audiovisual i ara estudia el grau d’Educació Social a la UOC. Treballa a l’ajuntament de Font-rubí com a directora tècnica de cultura, igualtat i agermanament. Va ballar el ball de gitanes del 2011 al 2016. La Laura reconeix que té moltes ganes d’entomar el repte.

El Guillem Codorniu Miret té 26 anys i viu a Les Clotes. És graduat en Història i treballa en un projecte d’arxius i gestió documental a l’Autoritat del Transport Metropolità a través de l’empresa Logisdoc. Monitor del GEP des del 2011, en va ser responsable general del 2014 al 2016. Ha ballat a la Moixiganga i actualment és ballador del ball de l’Àliga. També va ser membre de la comissió de seguiment de la cercavila.

El Jonathan Moreno Molina té 34 anys i viu a Sant Julià. És tècnic de dinamització sociocultural a Les Cabanyes des del 2007 i de Castellví de la Marca des del 2012. També coordina els projectes pedagògics de l’empresa penedesenca +KeLleure. Va entrar a formar part del ball de Panderos l’any 2008, del qual encara en forma part.

La Sara Baeza Galí té 24 anys i viu al Centre. Estudia Dret a la Universitat Rovira i Virgili, treballa a l’empresa familiar i fa classes de repàs a nens i adolescents. Participa des de fa uns mesos al Consell Municipal per la Igualtat i en altres entitats juvenils de la vila. Va ballar el ball de Panderetes els dos darrers anys.

Finalment, el Josep Batet Rovirosa té 43 anys i viu al Poble Nou. És llicenciat en Ciències Econòmiques i treballa a Torres dins la Direcció General i com a responsable de Corporate Venturing, una part de l’empresa vinculada a la innovació. És membre del Patronat de la Fundació Escolar Sant Josep i va ser monitor del GEP durant molts anys. Va ballar al Ball de Pastorets.

L’alcalde i el regidor de Cultura han destacat la implicació dels cinc administradors i administradores amb la festa i han explicat que tots van dir que sí de seguida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: