Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Klingele adquireix l’empresa catalana Ondunova, situada a Santa Margarida i els Monjos

Grup Ondunova va ser fundat l’any 1957 i està constituït per les empreses Ondunova i Wondu, ambdues a Santa Margarida i els Monjos.

El grup alemany Klingele, un dels fabricants independents de paper per cartró ondulat i embalatges líder en el sector, ha adquirit el 100% de les participacions del grup català Ondunova, que fins ara pertanyien en un 75% a la família Gomà. Klingele ja tenia accions de l’empresa des dels anys setanta i ara n’assumeix la propietat completa. Amb aquest pas, el fabricant d’embalatges alemany prossegueix la tendència de creixement a l’estranger.

Grup Ondunova va ser fundat l’any 1957 i està constituït per les empreses Ondunova i Wondu, ambdues a Santa Margarida i els Monjos.

Ondunova disposa d’una fàbrica de cartró ondulat, on hi treballen 100 empleats; per la seva part, Wondu està especialitzada en la fabricació d’embalatges i expositors de cartró ondulat en impressió digital i compta amb 20 treballadors. Entre els clients del grup hi ha empreses del sector de l’automoció, d’higiene personal, construcció, indústria electrònica, sector farmacèutic i mèdic, així com, sobretot, de la indústria de les begudes.

Jordi Carrió, Director General de les empreses Ondunova i Wondu, considera aquest moviment com “un gran pas per Grup Ondunova”, en el sentit que “reforça i consolida el compromís del grup alemany amb el projecte de creixement, que s’ha anat consolidant de forma constant durant aquests darrers anys i que aportarà noves inversions, dinamisme i ocupació al Penedès”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: