Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra els 25 anys de la sindicatura municipal

Els actes tindran lloc entre aquest dimarts i dimecres.

Vilafranca va ser el segon municipi de Catalunya en disposar de sindicatura de greuges municipal, darrera de Lleida, i enguany fa 25 anys que es va posar en marxa aquest servei.

Per commemorar-ho s’han preparat diversos actes, alguns de públics i altres adreçats als síndics municipals.

Demà tindrà lloc una tertúlia que es farà a 2/4 de 8 del vespre a l’Auditori de Vinseum amb la participació dels quatre síndics encara vius que ha tingut Vilafranca fins ara, i dels quatre alcaldes que han tingut sindicatura.

L’altra acte obert al públic en general serà també a l’Auditori de Vinseum, dimecres a 2/4 de 8 del vespre. Es tracta d’una conferència que oferirà el Síndic de Catalunya, Rafael Ribó, centrant-se en els reptes actuals drets humans a Catalunya.

A banda, el mateix dimecres al matí i a l’edifici de l’Enològica, es farà una sessió de formació adreçada als síndics municipals i centrada en la importància de la comunicació, en la que hi participaran síndics i defensors del ciutadà d’arreu de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: