Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Llibreria Jepi i Fotografia Adolfo els més premiats del concurs d’aparadors de Som Sant Sadurní

Llibreria Jepi i Fotografia Adolfo els més premiats del concurs d’aparadors de Som Sant Sadurní

El passat 11 d’octubre a la seu de la Confraria del Cava es va fer el lliurament de premis del Concurs d’aparadors en el marc de la 37ena Setmana del Cava, un concurs que organitza Som Sant Sadurní

Amb la col·laboració de la Confraria i el suport de l’Ajuntament, serveix per donar visibilitat a les botigues locals, promovent la decoració dels aparadors a peu de carrer. Llibreria Jepi i Fotografia Adolfo van compartir protagonisme enduent-se els primers premis en totes les categories.
Com ja es va fer l’any passat, el jurat va decidir allargar la votació popular fins després del cap de setmana del Cavatast, però dins encara de la setmana del cava per tal que la gent tingui més temps per veure els aparadors.
El Concurs manté premis en les seves tres categories, premi a l’aparador més artístic, premi a l’aparador que millor utilitza el merxandatge comercial i premi a l’aparador que millor integra els components de la vinya i el cava. També es manté el premi a l’aparador més popular, aquell que ha rebut més vots del públic. Les quatre categories mencionades estan premiades amb un trofeu de Som Sant Sadurní i una targeta client per valor de 50 euros. Per quart any consecutiu també hi ha el premi a l’aparador M2. Aquest premi valora els aparadors des d’un punt de vista tècnic. A més dels premis anteriors, tots els participants reben un detall en agraïment a la seva participació així com un estoig amb cava de la Confraria i participen en un sorteig d’una escapada per a dues persones entre tots els aparadors concursants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: