Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa de la Castanyada de la Girada de Vilafranca durarà enguany cinc dies

La Festa l’organitza l’Associació de Comerciants del barri.

Com a novetat hi haurà aquest proper dimecres, 31 d’octubre, una festa de Halloween amb un túnel del terror d’entrada gratuïta que funcionarà de les sis de la tarda a les vuit del vespre i que estarà situat al tram final de la rambla de la Girada, aproximadament entre la rambla de la Generalitat i la Ronda de mar.

A més hi haurà jocs gegants de fusta durant els cinc dies i també serà diària la presència del trenet de la fira, que recorrerà part de Vilafranca per portar a tothom que vulgui a la rambla de la Girada. Aquest jocs estaran disponibles d’11 del matí a les vuit del vespre els cinc dies, des de dimecres i fins diumenge.

D’altra banda, la Festa de la Castanyada tindrà més de 70 parades artesanes amb tot tipus de productes. A més de dijous a diumenge s’oferiran tallers, es faran exhibicions, hi haurà animació infantil i espectacles de màgia i música itinerants, i el diumenge s’exhibiran més d’un centenar de vehicles clàssics. A més, tots els dies estarà disponible un servei de trenet entre la Plaça del Penedès, i la Rambla de la Girada, amb parades al principi i el final de la mateixa. El preu serà d’un euro.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: