Dimarts, 10 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert solidari de l’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries

Cor Artis Concerts Benèfics oferia divendres a l’Auditori Municipal de Vilafranca un concert solidari per recollir fons per a l’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries.

L’objectiu d’aquest esdeveniment era recollir diners per a la recerca mèdica que ajudi a millorar la qualitat de vida dels afectats per l’atàxia i acosti l’esperança de trobar un tractament eficaç. Els símptomes de les atàxies engloben problemes de coordinació, d’equilibri, de parla i pertorbacions de la marxa, fins a la malaltia cardíaca o altres greus disfuncions i poden arribar a ser molt invalidants per a l’autonomia personal.

El concert va permetre escoltar artistes de primera línia com el contratenor Víctor Jiménez Díaz, l’acordionista Nikola Tanaskovic i la pianista Maria Ivanovich, que van tenir la col·laboració de la Polifònica de Vilafranca.

El concert constava d’un programa acurat preparat per la directora artística del Cor Artis, la pianista Maria Ivanovich, amb obres de Haendel, Scarlatti, Franck, Mompou o Piazzola, entre d’altres. El concert també va comptar amb l’estrena absoluta de l’obra de Dori ‘Resplandece el sol al mediodía’ per a contratenor, acordió i piano.
El concert comptava amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Vilafranca, punt de trobada
Comerç de proximitat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: