Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EMM Maria Dolors Calvet ofereix un concert aquest dissabte en benefici de Vicente Ferrer

El concert serà aquest dissabte a dos quarts de 7 de la tarda a l’Auditori Municipal i el públic podrà fer les seves aportacions econòmiques a través de taquilla inversa.

Aquest cap de setmana continua l’activitat de les Festes de Sant Raimon i el concert de l’Escola de Música de Vilafranca és un dels actes programats. Enguany el concert tindrà un caire solidari al col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer que fa un seguit d’actuacions al sud de la India gràcies a l’apadrinament d’infants de la casta més baixa: els intocables. El portaveu de la fundació, Lancy Dodem, explicava la importància de pagar els 21 euros que impliquen apadrinar un nen o nena a la India.
Per a ells és molt gratificant que entitats com l’escola de Música de Vilafranca dediquin part dels seus beneficis a col·laborar amb la Fundació.
Pel que fa al concert, l’escola Maria Dolors Calvet comptarà amb les seves grans formacions: la banda, l’orquestra, el grup de flautes de bec, de guitarres i clarinets. Unes formacions que, tal i com comenta el director de l’escola de música David Miret, estan en plena forma.
El concert serà aquest dissabte a dos quarts de 7 de la tarda a l’Auditori Municipal. El públic podrà fer les seves aportacions econòmiques a través de taquilla inversa.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: