Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EMM Maria Dolors Calvet ofereix un concert aquest dissabte en benefici de Vicente Ferrer

El concert serà aquest dissabte a dos quarts de 7 de la tarda a l’Auditori Municipal i el públic podrà fer les seves aportacions econòmiques a través de taquilla inversa.

Aquest cap de setmana continua l’activitat de les Festes de Sant Raimon i el concert de l’Escola de Música de Vilafranca és un dels actes programats. Enguany el concert tindrà un caire solidari al col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer que fa un seguit d’actuacions al sud de la India gràcies a l’apadrinament d’infants de la casta més baixa: els intocables. El portaveu de la fundació, Lancy Dodem, explicava la importància de pagar els 21 euros que impliquen apadrinar un nen o nena a la India.
Per a ells és molt gratificant que entitats com l’escola de Música de Vilafranca dediquin part dels seus beneficis a col·laborar amb la Fundació.
Pel que fa al concert, l’escola Maria Dolors Calvet comptarà amb les seves grans formacions: la banda, l’orquestra, el grup de flautes de bec, de guitarres i clarinets. Unes formacions que, tal i com comenta el director de l’escola de música David Miret, estan en plena forma.
El concert serà aquest dissabte a dos quarts de 7 de la tarda a l’Auditori Municipal. El públic podrà fer les seves aportacions econòmiques a través de taquilla inversa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: