Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary organitza un concert solidari a benefici de Càritas substituint el tradicional sopar

El concert serà el 27 de juny a les 18h a l’Auditori Municipal i serà una combinació d’Òpera, Sarsuela i Cançó Catalana.

El Rotary Club Vilafranca ha presentat en roda de premsa aquest dimarts al matí la nova proposta solidària que ha de suplir l’absència del tradicional sopar. Han organitzat un concert el proper 27 de juny a benefici de Càritas. La presidenta de l’entitat, Coque Tuyà, explicava perquè s’han decantat per Càritas.

El concert serà el 27 de juny a les 18h a l’Auditori Municipal i serà una combinació d’Òpera, Sarsuela i Cançó Catalana. Estarà protagonitzat per la soprano Sílvia Rovira, la pianista Elisabet Mironova i el tenor Jorge Armando Gaso. A la mitja part es farà una exhibició de dansa contemporània a càrrec de Gimdans. El preu de l’entrada és de 15€ i es poden adquirir al web topticket.cat i al Fòrum Berger Balaguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: