Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebrarà els dies 9 i 10 d’octubre els 25 anys de la sindicatura municipal

Vilafranca va ser el segon municipi de Catalunya en disposar de sindicatura de greuges municipal, darrera de Lleida, i enguany fa 25 anys que es va posar en marxa aquest servei.

Jaume Rafecas, l’actual síndic de greuges, comentava que consideren que és important recordar aquests 25 anys de la sindicatura i per tant al voltant dels dies 9 i 10 d’octubre han preparat diversos actes alguns de públics i altres adreçats als síndics municipals.
Entre els actes oberts a tothom, Rafecas ha destacat una tertúlia que es farà el dia 9 a 2/4 de 8 del vespre a l’Auditori de Vinseum amb la participació dels quatre síndics encara vius que ha tingut Vilafranca fins ara, i dels quatre alcaldes que han tingut sindicatura.
Un acte que moderarà el cap d’informatius de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió Josep Maria Soler.
L’altra acte obert al públic en general serà també a l’Auditori de Vinseum, en aquest cas el dimecres 10 a 2/4 de 8 del vespre. Es tracta d’una conferència que oferirà el Síndic de Catalunya, Rafael Ribó, centrant-se en els reptes actuals drets humans a Catalunya.
A banda, el mateix dia 10, però al matí i a l’edifici de l’Enològica, es farà una sessió de formació adreçada als síndics municipals i centrada en la importància de la comunicació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: