Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha inaugurat la remodelació de la pista dels Monjos

S’ha inaugurat la remodelació de la pista dels Monjos

Aquest dimarts va obrir portes una de les obres més emblemàtiques d’aquests darrers mesos a Santa Margarida i els Monjos amb millores tant pel públic, com per les persones usuàries de la instal·lació.

La inauguració de la remodelació es va dur a terme amb una jornada de portes obertes que va comptar amb exhibicions d’hoquei patins, patinatge artístic, voleibol i bàsquet. En els parlaments inaugurals l’alcaldessa Imma Ferret, va destacar l’esforç realitzat per posar en marxa la nova pista, amb l’agraïment als clubs, entitats esportives i tècnics pel seu assessorament, i va remarcar la necessitat de potenciar l’esport com a eina per aportar els valors necessaris en l’àmbit personal i social. La remodelació de la pista, que s’ha fet de forma consensuada amb els clubs que l’utilitzen habitualment, va començar l’any passat, tot just acabada la competició esportiva i durant un any s’ha estat treballant per adaptar i actualitzar aquest equipament que cada dia utilitzen desenes d’esportistes. Les obres han permès eliminar l’antiga graderia, que presentava alguns problemes estructurals i la zona de bar, que ja no s’utilitzava. També s’ha modificat el ferm de la pista, de manera que s’ha fet accessible la totalitat del paviment. La nova instal·lació compta també amb cinc vestidors pels jugadors i un pels àrbitres, una sala pels clubs, noves graderies retràctils per quan la pista s’utilitzi per activitats lúdiques, una zona de magatzem i lavabos pel públic. La reforma ha permès incorporar importants mesures d’eficiència i estalvi energètic, com ara la col·locació de plaques solars o un sistema d’il·luminació Led de baix consum. Les obres han tingut un cost aproximat de 500.000 euros, dels quals la Diputació de Barcelona n’ha aportat més del 70% i la resta els ha afegit l’Ajuntament amb recursos propis.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: