Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reconeixements a la secció filatèlica de l’IEP en els premis Exfilcat 2018

En el marc de l’Exposició Nacional Catalana de Filatèlia, Exfilcat, el llibre “Història postal i filatèlica de Vilafranca del Penedès” ha estat premiat amb medalla de vermell.

El llibre, obra de Lluís Eroles i Joan Solé Bordes va obtenir la major puntuació atorgada a cap altre treball literari presentat en competició, amb un total de 71 punts.
Així mateix, Lluís Eroles també va rebre la medalla de plata per la seva col·lecció “Història postal del Penedès i el Garraf”, dins de la secció dedicada a la història postal catalana. Pel que fa a la col·lecció que va presenta Josep Antoni Plans, en la secció dedicada a la Natura, va aconseguir també la medalla de plata.
Finalment, i en commemoració del 25è aniversari de la fundació de la secció de filatèlia, numismàtica i col·leccionisme de l’Institut d’Estudis Penedesencs, li va ser lliurada una medalla de plata per la seva trajectòria i activitats desenvolupades des de la seva fundació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: