Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Jornades culturals Kingston Hits The Town

Les jornades culturals Kingston Hits The Town escalfen motors amb la projecció del documental ‘Dub it yourself’.

Aquest dijous al vespre, al pati del Taronger, el col·lectiu Kingston Hits The Town organitzava la projecció del documental ‘Dub It yourself’, de Pau Garriga. El documental explora l’escena dub i soundsystem de Barcelona, probablement la més potent i nodrida de tot l’estat, posant el focus sobretot en la cultura de l’autogestió.

El col·lectiu Kingston Hits The Town promou la cultura jamaicana i el reggae des de diversos àmbits. També a través del programa de Ràdio Vilafranca High Fyah Risk que s’emet cada dimecres de deu a onze de la nit i cada diumenge a la mitjanit en reemissió. Dídac Inglés explicava que hi ha un moviment molt potent al voltant del reggae a Catalunya i per això el col·lectiu ha trobat interessant organitzar la projecció del documental de Pau Garriga a Vilafranca.

Les jornades culturals Kingston Hits The Town continuen avui divendres a la mitjanit amb un concert d’Alex Bass Showcase & Hybrisy Sound a la sala del Minoria Absoluta.

Demà dissabte té lloc l’acte principal: serà a partir de les set a l’entorn de l’Auditori Municipal i constarà d’un taller de música Dub obert a tots els públics a càrrec de Chalart 58 amb l’acompanyament musical de High Fyah Risk Radio.

A les onze de la nit comencen els concerts que s’allargaran fins les cinc de la matinada amb Minas Collective, Chalart 58, Feat Belen Natali, Matah & Paula Bu i Dub Soul Sound System.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador
06:45
40 hectàrees
Introducció

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: