Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau ha estrenat l’escenotècnia amb la voluntat d’ampliar el seu ventall de possibilitats

La Nau continua el seu camí per obrir-se i oferir els seus espais i serveis a la gent jove de Vilafranca i la comarca.

Divendres al vespre tenia lloc a la sala de creació de l’Espai Jove La Nau la projecció del documental ‘La Sra. Tomasa. La historia se repite’ i una taula rodona posterior amb artistes del grup. L’activitat servia per estrenar el nou equipament audiovisual i de so que s’ha instal·lat a La Nau. Una escenotècnia que amplia el ventall de possibilitats de l’espai jove, com destaca el dinamitzador de La Nau Dídac Inglés.

La Nau continua el seu camí per obrir-se i oferir els seus espais i serveis a la gent jove de Vilafranca i la comarca.

‘La Sra. Tomasa. La historia se repite’ recull unes sessions en directe enregistrades l’any 2019 en format 360 graus i una gran qualitat d’imatge i so. La proposta de La Nau va completar les places disponibles, que s’havien de reservar amb antelació en aquesta estrena de la nova escenotècnia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: