Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una tronada d’enorme intensitat ha fet esclatar una barreja d’emocions entre els administradors

Poc abans de les 12 del migdia, els operaris de la Pirotècnia Igual acabaven d’ultimar els detalls de la tronada mentre als voltants de la Rambla de Sant Francesc creixia l’expectació.

Els cinc administradors han descobert minuts abans de les 12 un tractor antic cedit per l’ex administrador Max Margalef. Els darrers anys, la Pirotècnia Igual empra elements propis del Penedès, com és el cas d’aquest tractor, per ajudar a sostenir l’estructura que fa possible la tronada.

Quan faltava un minut per les 12, Xavi Aranda, Lídia Blasco, Esther Ribas, Foix Ortiz i Dani Saumell encenien les seves metxes amb la que portaven puntualment els Diables i l’àngel des de la Basílica de Santa Maria. I uns segons després petava la tronada.

Una tronada d’enorme intensitat que ha fet esclatar una barreja d’emocions entre els administradors després de nou mesos de molta feina per preparar una festa a l’alçada de les expectatives de tothom.
El Dani Saumell parlava de les seves sensacions després de la tronada.

Per la seva part, Xavi Aranda destacava la intensitat de la tronada malgrat la pluja de la vigília, ja que la humitat podia alentir la petada.

La Foix Ortiz explicava que el moment havia estat molt especial però que els nervis l’acompanyaran tota la festa.

La Lídia Blasco estava molt satisfeta per com havia anat la tronada i reconeixia que havien patit per si el temps no respectava el moment.

Finalment, l’Esther Ribas expressava la seva emoció per haver viscut la tronada com mai abans ho havia fet.

Qui també ha viscut amb molta emoció aquesta tronada han estat les parelles, familiars i amics i amigues més propers dels cinc administradors.

Així explicaven les seves sensacions la Txell Martí, parella del Dani, i el Pep Bundó, parella de l’Esther.

La tronada ha donat pas a un altre moment molt esperat: l’inici de la cercavila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: