Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rovell d’Ou celebra el seu 40è aniversari amb un espectacle especial el proper 9 de setembre

L’espectacle es dirà Abracadabra i vol ser un acte familiar i participatiu.

El grup de música infantil, Rovell d’Ou, ha fet 40 anys i vol fer una festa grossa per a celebrar-ho. L’espectacle que estan organitzant els components del grup porta el nom d’Abracadabra i reunirà els cofundadors Jordi Bové, Paton Soler i Jaume Rossell a més d’altres músics convidats que han passat en algun moment o altre pel grup. La festa vol ser un acte familiar i participatiu.

Els músics estaran acompanyats dels monitors de pista que ajudaran a la gent a fer les coreografies. També seran presents uns misteriosos personatges del món de la televisió i, més concretament, sortits de sèries i pel·lícules de dibuixos animats.

Com en totes les empreses i en totes les cases, s’han viscut moments bons i dolents però el Jordi Bové, en general, fa un balanç d’aquests 40 anys del tot positiu.

Actualment el conjunt es troba en un moment òptim. Cada any fan una passa més i incorporen noves actuacions fora del territori català.

L’espectacle Abracadabra tindrà lloc el proper 9 de setembre a ¾ d’1 del migdia a la plaça Jaume I. L’entarimat per a l’actuació estarà col·locat al Palau Baltà i comptarà amb servei de bar perquè tothom pugui fer el vermut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: