Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Malcom Otero i Santi Giménez omplen la terrassa de Vinseum amb els seus il·lustres execrables

La segona de les sessions del cicle de tertúlies a la terrassa de Vinseum va comptar amb dos protagonistes, en aquest cas els autors del llibre “Més il·lustres execrables” Malcom Otero i Santi Giménez

Ambdós son els responsables de la secció del mateix nom al programa Via Lliure de RAC 1 que s’emet els caps de setmana; i on durant 25 minuts es dediquen a destapar les misèries de personatges famosos que s’han convertit sovint en referents o models per a moltes persones.
Com explicaven Otero i Giménez, el llibre que ja tenia una primera part amb el mateix nom, recull els guions radiofònics que utilitzen en la seva secció de ràdio.
Tot i que pugui semblar que és una tasca fàcil, al darrera hi ha una tasca molt seriosa de documentació a la recerca d’aquests draps bruts què, concentrats un rere l’altre en el seu programa, ofereix una imatge impactant i diferents del protagonista.
La terrassa de Vinseum es va omplir de persones amb ganes d’escoltar no només la seva manera d’encarar aquest espai sinó també algunes anècdotes i curiositats sobre alguns dels personatges.
La propera tertúlia serà dimecres vinent amb Hallor Mar, que presentarà el seu llibre “El món segons Hallor”. Com sempre es podrà seguir en directe a través de Ràdio Vilafranca a partir de 2/4 de 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: