Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La remodelació del carrer Major de Sant Llorenç d’Hortons acabarà a l’agost

Inicialment, les obres havien de finalitzar al juliol però a causa de les pluges dels últims mesos s’allargaran fins a finals d’agost.

El pressupost d’aquest projecte és de 568.605 euros, dels quals 520.000 euros són finançats per la Diputació de Barcelona i la resta van a càrrec del consistori hortonenc.

Aquest mes de juliol ja es treballarà en la pavimentació i l’asfaltat del carrer en un sol nivell.

Per a millorar les instal·lacions, l’accessibilitat i la coexistència dels usuaris, així com la qualitat ambiental, i aconseguir zones d’estada per als vianants, s’estan construint plataformes úniques en tot l’espai públic. Entre la franja de circulació rodada i el pas més ample pels usuaris, es col·locaran de nou diferents elements presents al carrer: arbrat, enllumenat, mobiliari urbà i espais de càrrega i descàrrega. El nou paviment seran llambordes de mida petita, llis i permeable, marcant així el caràcter diferenciat del carrer Major respecte els altres espais del voltant.

La remodelació coincideix amb la celebració, enguany, del bicentenari de la segregació de Sant Llorenç d’Hortons de Gelida.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: