Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa del barri de les Clotes pateix per la pluja i ha ajut d’ajornar alguns actes

El barri de les Clotes ha celebrat des de divendres la seva festa de barri, en un cap de setmana en que l’amenaça de la pluja ha planat sobre moltes activitats. Alguns actes es faran més endavant.

La festa però s’iniciava divendres a la nit amb el pregó que oferia la veïna del barri Eva Hidalgo. Periodista de professió, Hidalgo comentava sentir-se emocionada tot just abans de fer el pregó, en que volia recordar la seva vida lligada al barri on va néixer.
El ball i el sopar amb els veïns van acompanyar el primer dia de la festa que dissabte va tenir continuïtat amb els actes adreçats als més petits. Festa de l’escuma, xocolatada i pallassos. De cara al vespre, i en previsió de pluja que estava anunciada, finalment es va decidir ajornar per a una altra data el concert amb l’orquestra que estava programada.
El president de l’Associació de Veïns de Les Clotes, Patro Recober, comentava que estaven satisfets del funcionament dels actes, però que feien una crida als veïns a participar-hi més.
Recober comentava que finalment el concert amb el Biles si es va fer, ja que és veí del barri i en veure que no plovia es va poder muntar l’escenari. Però amb l’orquestra ja s’havia acordat ajornar-ho per el setembre.
La festa va acabar amb les tradicionals havaneres i rom cremat, i també amb el lliurament dels premis dels diferents concursos que durant les festes del barri s’han organitzat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: