Dijous, 23 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posa punt i final al 2n Concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès amb l’entrega de premis

La iniciativa s’articula en tres eixos principals: el foment de la cultura del vi, la promoció d’escriptors novells i l’impuls de la gastronomia local.

Després de l’èxit del primer certamen de Relats Eròtics amb DO Penedès organitzat l’any passat per la Fundació Futura Local i amb el patrocini de la DO Penedès, d’Euroselecció i Tastavins, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Consell Comarcal i l’Incavi, aquest 2018 s’ha organitzat un segon concurs. Tot i que es tracta de la segona edició, és un esdeveniment que poc a poc es va consolidant tal i com explicava un dels membres del jurat, Joan Bruna.

La iniciativa s’articula en tres eixos principals: el foment de la cultura del vi, la promoció d’escriptors novells i l’impuls de la gastronomia local. Així doncs, la idea continua sent la de sumar sinergies per apropar escriptors d’arreu del territori interessats en el vi i la gastronomia, tot oferint visites gratuïtes com a font d’inspiració tant en cellers com en el mateix Vinseum, Museu de les Cultures i del Vi de Catalunya. Precisament, l’entrega de premis i cloenda d’aquest segon concurs tenia lloc al celler Caves Llopard divendres passat. Un dels participants, el Francisco Guerrero, era la primera vegada que participava en un certamen de literatura i es mostrava molt satisfet de la seva obra.

Per la seva banda, el director del Consell Regulador de la DO Penedès, Francesc Olivella, destacava el bon maridatge que fa el vi i l’erotisme.

Els membres del jurat estaven composats per professionals del món vinícola o literari.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
El contrapunt
Eladio García - C's
11:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: