Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entra en servei el nou aparcament de davant de l’escola de Moja

El nou aparcament permet disposar de 105 places d’aparcament, en una zona que inclou senyalització vertical i horitzontal, així com espais enjardinats i enllumenat.

Està pensat per a donar servei tant als usuaris de la zona esportiva, com a les famílies que han de desplaçar-se en vehicle per a portar els seus infants a l’escola. També és un espai proper al nucli antic de Moja que pot contribuir a atendre les necessitats d’aparcament del poble.

Aquesta segona fase de l’aparcament va ser adjudicada per un import de gairebé 84.000 euros i es preveu que les obres es donin per acabades del tot quan es completin en els propers dies els darrers treballs que resten per a connectar serveis.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: