Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregó de Joan Tarrida ha encetat els actes de la festa del barri de l’Espirall

L’exregidor socialista i membre de la junta de l’Associació de Veïns de l’Espirall, Joan Tarrida, va reunir ahir al vespre un nombrós grup de veïns i de polítics locals a la plaça Doctor Bonet.

En el seu pregó, Tarrida va rememorar vivències familiars al voltant de la festa del barri, tant del passat com actuals, i va parlar dels canvis que ha experimentat l’Espirall.

Els veïns aprecien molt la festa del barri segons Tarrida, que recordava que és la última abans de la Festa Major i animava tothom a participar-hi.

La tradicional representació dels himnes català, extremeny i andalús va servir per posar el punt i final al pregó, però aquesta primera nit de festa va continuar amb la inauguració de l’exposició fotogràfica “L’abans i l’ara del barri de l’Espirall” i cinema a la fresca.

Dels actes del cap de setmana destaca l’actuació castellera dels Xicots a les 8 d’aquest vespre, el Correbars, la setzena trobada de plaques de cava, el mercat de segona mà, la festa rumbera, una festa holy i el ball de cloenda a càrrec del grup Mar i Cel i els focs artificials a càrrec de Els Tres Mosqueters.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: