Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Capdevila tanca les presentacions del seu llibre, ‘La nena que volia dibuixar’, a Vilafranca

Roser Capdevila ha tancat la gira de presentacions del seu llibre ‘La nena que volia dibuixar’ al cicle de tertúlies a la terrassa del Vinseum.

La il·lustradora i escriptora Roser Capdevila era l’encarregada d’obrir la cinquena edició del cicle de tertúlies a la terrassa del Vinseum el passat dimecres amb la presentació del seu llibre ‘La nena que volia dibuixar’. Capdevila estava acompanyada pel periodista de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Josep M. Soler.

L’autora explicava minuts abans que comencés l’acte que l’origen del llibre, publicat per Angle Editorial, va ser el regal que li va fer el seu amic, Jordi Llavina: una llibreta.

Capdevila tancava amb la seva participació al cicle de tertúlies literàries a la terrassa del Vinseum una llarga gira de presentacions del seu llibre arreu de Catalunya.

El cicle de tertúlies literàries, organitzat per Vinseum, La Cultural Llibreria, la Biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca, continua durant els propers tres dimecres del mes de juliol.

Els propers autors convidats són els periodistes Malcolm Otero i Santi Giménez, que demà presentaran el llibre basat en la seva secció radiofònica ‘Més il·lustres execrables’. El cantautor islandès Halldor Mar, amb ‘El món segons Halldor, i el periodista i ex corresponsal de TV3 a la Xina Sergi Vicente, amb ‘Xina Fast Forward’, completen el programa.
Les tertúlies tenen lloc els dimecres a partir d’un quart de nou del vespre i s’emeten en directe a partir de dos quarts a través de Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: