Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest mes de juliol torna el cicle de tertúlies a la terrassa de Vinseum

Durant quatre dimecres del mes de juliol, i conduïdes per professionals de Ràdio Vilafranca, les tertulies volen acostar propostes de llibres de no ficció per a l’estiu.

Organitzat de manera conjunta des de Vinseum, la llibreria La Cultural, la biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca, aquest cicle pretén acostar al llarg de quatre dimecres del mes de juliol, propostes literàries fresques i estiuenques. Amb format de tertúlia, que s’emet en directe a través de Ràdio Vilafranca, es permet també que el públic que s’acosta a la terrassa de Vinseum pugui participar fent preguntes als autors que presenten els seus llibres.

Jordi Romeu, des de La Cultural, explicava que cada any es buscar fer una proposta de llibres que pugui ser interessant, fora del que són obres de ficció. Considera que aquest any s’ha aconseguit novament una proposta variada.

Així, el dia 3 la cita és amb la dietista i nutricionista Carla Zaplana, que presentarà ‘Menja net’ un llibre que recull les seves darreres teories.

Totes les tertúlies son presentades per professionals de Ràdio Vilafranca, i aquesta primera anirà a càrrec de Josep Maria Soler. La convocatòria és a 1/4 de 9 del vespre, i les tertúlies s’inicien a 2/4 de 9. Com dèiem es poden seguir en directe a través de Ràdio Vilafranca.

Les properes tertúlies seran el dia 10 de juliol, per presentar el llibre ‘Evasions’ d’Eva Piquer i Eva Armisén en aquest cas amb Clàudia Climent; el dia 17 ‘Ara o mai’, de Núria Picas conduïda per Caterina Tallón; i finalment el dia 24 Albert Galceran i Pedro Pardo presentaran ‘Els homes clàssics’ amb presentació de Laia Paretas.

Totes les sessions finalitzaran amb una copa de vi o cava i un tast de formatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: